007

KUTSU MINUT MUKAAN

  • Hyvinvointi-illat kotonasi, työpaikallasi, tapahtumassasi niistä lisää – ota yhteys 040-519 2668 tai evahaapala@gmail.com.
  • Dynaamiseen porukkaan positiivisia, aktiivisia ja hyvinvoinnista (fyysisestä, taloudellisesta, ja henkisestä) kiinnostuneita partnereita – ota yhteys ja katsotaan yhdessä onko tämä sinunkin ratkaisusi. Olin itse aluksi skeptinen tai luulin tietäväni yrityksestä ja tuotteista asioita – enkä ollut kiinnostunut. Kun sitten tutustuin tarkemmin, harmittelin, että miksi kukaan ei vääntänyt rautalangasta aiemmin, mistä oikeasti oli kyse. Mutta oikealla ajallaan kuitenkin lähdin sitten uuteen yritykseen ja olen itse superinnoissani. Kuuntele sinäkin, ota heti yhteys ja sovitaan yhteinen tapaaminen livenä tai zoom/skypellä.
  • Uskalla olla aito sinä – voit ehdottaa tapahtumaa. Olen käynyt tähän mennessä puhumassa aiheesta pienimuotoisissa tilaisuuksissa

Löysin todellakin 39-vuotiaana itselleni ammatin, jollaista en osannut edes odottaa tai en tiennyt, että sellaisestakin voi tehdä itselleen ihan oikean uran.

Tutustuin hyvinvointituotteisiin, joista innostuin. Innostun helposti asioista, mutta sen jälkeen olen skeptinen monen asian suhteen ja haluan varmistua että tuotteet tai asiat oikeasti toimivat minun sekä muiden kohdalla. Ryhdyin tähän yritykseen itsenäiseksi jälleenmyyjäksi vain saadakseni itse tuotteet halvemmalla itselleni ja perheelleni.  Ryhdyin myös lukemaan paljon tästä tuotteesta ja mitä enemmän luin, sitä enemmän innostuin; miten monipuolista hyvinvointia voimme niistä saada.

Siihen aikaan kaikki kolme lastani olivat vielä pieniä, kaksi nuorimmaista eivät olleet vielä koulussakaan. Mieheni on kiinteistönvälittäjä ja illat ja viikonloputkin yleensä töissä. Sanoin, että minulla ei ole aikaa millekään jälleenmyynnille edellä mainittujen asioiden takia. Ajan kuluttua kuitenkin huomasin, että tuotteet olivat niin hyviä, että niitä automaattisesti suosittelee muillekin. Kun sitten he saivat tuotteita suoraan minulta ja kokeilivat niitä ja innostuivat itsekin niiden tehosta, innostuin itse lisää ja jotkut ystävistänikin halusivat ruveta suosittelemaan ja myymään samoja tuotteita. Huomasin pian, että sille löytyy aikaa jolle haluaa sitä löytyvän. Vuosi aloittamisen jälkeen sanouduin irti muusta työstä ja tästä työstä tuli oma merkityksellinen työni ja yritykseni.

Koska oma motivaationi tulee siitä, että voi auttaa muitakin ja yrityksen konsepti perustuu kokonaan hyvinvoinnin -niin fyysisen kuin taloudellisenkin – tuottamiseen, tästä mahdollisuudesta tuli sellainen kokonaisuus elämääni joka jaksaa innostaa yhä uudelleen ja uudelleen.

On ollut upea seurata tiimini jälleenmyyjiä, jotka ovat voineet saada hyvää perheelleen ja tuttavapiirilleen näiden tuotteiden kautta sekä voineet saavuttaa elämässään jotain ihan uutta. Toiset haluavat tehdä tätä työtä harrastuksena, innostuksesta tuotteisiin ja kenties uusiin ihmisiin tutustumisesta. Toiset haluavat vähän lisäansioita oman työnsä ohella. Monelle esim pari sataa euroa ylimääräistä kuukaudessa on tuonut paljon uusia mahdollisuuksia; matkoja, lainanlyhennyksiä, uutta sisustusta, uusia harrastuksia ym ym. Sitten on ryhmä niitä, jotka ovat tehneet tästä myös uuden uran itselleen ja ovat voineet tehdä asioita ihan uudella tavalla elämässään. On vain itsestä kiinni kuinka paljon haluaa saavuttaa ja tavoitella. Vetovoimaisimpia asioita ovat valinnanmahdollisuudet; voimme itse valita työaikamme, vapaa-aikamme ja loma-aikamme. Voimme valita myös työkaverimme. Voi itse vaikuttaa siihen kuinka paljon ansaitsee; tälle ei ole kattoa – mutta mitä enemmän haluat, sitä enemmän sinun on tehtävä töitä. On myös monia muita etuja mitä tällä alalla saa. Niistä voit kysyä minulta lisää.

Tällaisena taloudellisena aikana monet etsivät lisää taloudellista turvaa tai työtä itselleen. Monelle n 40 v ylittäneelle on mahdottoman tuntuista löytää työpaikkaa. Jos sinä haluat jotain uutta elämääsi tällä saralla. Ota yhteys ja ota selvää olisiko tämä sinua varten. Jos pidät ihmisten kanssa työskentelystä ja haluat auttaa muita, olet sinnikkäs ja oppimishaluinen, koulutan sinut dynaamiseen ja moderniin erittäin hyvin kasvavaan tiimiini.

Yli 17 vuotta olin mielenkiintoisessa yrityksessä myös hyvinvointituotteiden parissa, mutta nyt oli aika muuttaa kuvioita ja aloittaa uudelleen. Se vaatii kyllä vähän rohkeutta, mutta kaikki koulutus annetaan ja tehdään yhdessä upealla porukalla.

Eva Haapala

040 519 2668

evahaapala@gmail.com

 

Pin It on Pinterest